Fastighetsskyltar

Det kan vara svårt att hitta i de olika utrymmena som finns i en fastighet, det finns oftast väldigt många olika dörrar till exempel konferensrum, kontor, lunchrum, toalett, förråd och ja listan kan göras lång. För att underlätta för andra är det smidigt med fastighetsskyltar. Dessa skyltar kan du sätta upp på dörren till de olika rummen som hänvisar och tydliggör vad som finns i rummet. Det finns även skyltar för damtoalett och herrtoalett samt damomklädningsrum och herromklädningsrum om man önskar att dessa utrymmen ska fördelas separat.

Du kan hitta det mesta tänkbara när det gäller fastighetsskyltar, allt som ingår ifrån förråd till lunchrum. Detta gör det enklare för alla nya personer som inte är bekanta med fastigheten att hitta och lättare lära sig utrymmena som finns. Skyltar är alltså inte så dumma. Dem uppfyller en väldigt viktig funktion på många sätt och kan faktiskt vara ganska stilrena och snygga.

Det är alltså inte bara praktiskt med fastighetsskyltar utan det är också en genomtänkt detalj, för att undvika alla frågor som annars skulle uppstå. Majoriteten av alla anställda tycker det är viktigt med en ombonad och trevlig arbetsplats och miljö, detta kan vara en praktisk och samtidigt snygg investering. Som gör både dig och dina anställda nöjda för att bidra till en snyggare och bättre arbetsplats.

Det är också viktigt att inte glömma fastighetsskyltar för de allmänna utrymmena, kanske behövs det en skylt för garderoben där det framgår att ni som arbetsplats ej ansvarar för ytterplaggen vid den allmänna garderoben. Det kan vara viktigt som en tankeställare att veta att man själv måste ansvara för sina värdehandlingar. Utbudet erbjuder också denna typen av fastighetsskyltar som har ett tydligt och ansvarsfullt budskap, det finns skyltar såsom ”ej hundar”, ”barnvagnar”, ”cykelrum”, ”soprum” med mera. Aldrig har det varit så enkelt att hitta allt man behöver, utan att behöva fråga!

Skyltar och dekaler

skyltar_avlang

Här hittar du alla skyltar du behöver och kanske även några du inte visste att du behöver. Vi har Sveriges största utbud!

Adress och kontaktuppgifter

Wedavägen 1, 15242 Södertälje

Telefon: 08-550 374 00
Fax: 08-550 682 60
Mail: order@elpa.nu

Öppettider:
Måndag-fredag 08.00-17.00
Lördag-söndag stängt