Förbudsskyltar Södertälje

Det är inte alltid så lätt att ha uppsyn över när barnen spelar fotboll, hoppar hopprep eller springer och leker på gatan. Oftast är det inte alls trafikerat och de kan leka i lugn och ro och gå in för sin lek till fullo. Men ibland kommer det en bil som inte ser barnen. Vad händer då?

Södertälje är en stad som överlag tänkt på att det är viktigt att upplysa om viktiga saker. Kanske är det endast bättre förbudsskyltar Södertälje saknar, för att bli den tryggaste staden i Sverige. Ja, det finns simpla åtgärder som minskar risken till en olycka. Till exempel en skylt om att föraren inte ska köra fortare än 30 km/h, det gör det möjligt för föraren att vara förberedd om att det kan finnas lekande barn eller husdjur och att det är bäst att vara uppmärksam och försiktig.

Med förbudsskyltar underlättar det mycket för dig. Du kan behålla ett lugn och behöver inte vara orolig för att en olycka ska vara framme, så fort du vänder blicken från gatan. Med skyltar kan man visa ett tydligt språk och förbereda föraren på vad som komma skall. Barnen kan leka i en trygg och säker miljö även om det är utanför huset på en liten gata. Man ska aldrig behöva oroa sig för att en bil ska komma i hög hastighet förbi huset oavsett om det är vuxna, barn eller djur som bor och befinner sig där.

Skyltar och dekaler

skyltar_avlang

Här hittar du alla skyltar du behöver och kanske även några du inte visste att du behöver. Vi har Sveriges största utbud!

Adress och kontaktuppgifter

Wedavägen 1, 15242 Södertälje

Telefon: 08-550 374 00
Fax: 08-550 682 60
Mail: order@elpa.nu

Öppettider:
Måndag-fredag 08.00-17.00
Lördag-söndag stängt