Kontorsmaterial Södertälje

Det är smidigt när allt finns på ett och samma ställe, eller hur? När allt kontorsmaterial är slut och behöver påfyllning så kan du hitta det största utbudet på Elpa.nu. Du kan beställa allt för konferensrummet, sjukvårdsprylar vid akuta behov på arbetsplatsen, möbler, tillbehör för lunchrummet och toalettpapper. Sedan så finns det såklart mycket, mycket mer. Det är alltså inte bara det hederliga kontorsmaterialet så som penna och papper som finns utan det finns verkligen allt.

Det finns till och med kaffe. I Södertälje är detta A och O på en arbetsplats. Det är sånt typiskt kontorsmaterial Södertälje skulle säga är viktigare än toalettpapper. Kaffet är en obligatorisk grej på de flesta arbetsplatser, som alltid bör finnas till hands. Så varför inte passa på att beställa kaffe, medan du shoppar övrigt kontorsmaterial som din arbetsplats är i behov av.

Du kan också köpa städartiklar såsom fönsterputs, allrengöring, luftförbättrare med mera. Det finns helt enkelt allt för att din arbetsplats ska vara den fräschaste och mest utrustade någonsin – glöm bara inte kaffet!
Sedan får vi såklart inte missa inredningsdetaljerna, utbudet innefattar sånt som ljus, dekorationer, dukar, servetter. Man spenderar många timmar på jobbet och här finns allt du kan tänkas behöva för att fikarasten ska bli extra lyckad.

Kontorsmaterial

kontor_avlang

Här hittar du allt du behöver till kontoret. Pärmar, papper och pennor i ett stort sortiment. Beställ direkt från webbshoppen!

Adress och kontaktuppgifter

Wedavägen 1, 15242 Södertälje

Telefon: 08-550 374 00
Fax: 08-550 682 60
Mail: order@elpa.nu

Öppettider:
Måndag-fredag 08.00-17.00
Lördag-söndag stängt