Om Elpa

Elpa Kontorsbutiken AB startade sin verksamhet år 2000 och är en avknoppning från Elpa kopiering & skyltgravyr AB som grundades 1983. Vi har en fysisk butik i Södertälje samt våra webbshoppar där vi visar upp ett brett sortiment mad det som kan behövas för kontoret.

Vi erbjuder bland annat allt från det traditionella till datatillbehör, toners & bläckpatroner. Har du ett kontor där det finns en storformatsskrivare, så har vi papper och bläck till de flesta maskiner.

Vi kan erbjuda dig tryck på visitkort, kuvert, brevpapper mm. Behöver du en profilprodukt/reklambärare så kan du med fördel vända dig till Elpa. Vi har ett stort antal leverantörer där vi kan plocka det just du söker. Vill du ha hjälp med förslag, hör du bara av dig så kommer du att få några alternativ efter en liten behovsanalys.

Med över 15 000 artiklar i sortimentet kan du hitta varorna som möter alla dina behov, krav och önskemål. Små och stora företag, offentlig sektor och föreningar, vi hjälper dig att få en enklare vardag.