Säkerhetsspegel

Det finns många säkerhetsåtgärder man kan göra, vissa kräver inte alls särskilt mycket tid och pengar. Vissa säkerhetsåtgärder är små men som gör en ofantligt stor skillnad. Säkerhetsåtgärderna är genomtänkta och verkar inte så avgörande men i praktiken är de legendariska och otroligt efterfrågade.
Något som är en billig produkt men en bra investering som underlättar i praktiken är en säkerhetsspegel. Säkerhetsspegeln fungerar på så sätt att den har en cirkulär form med ett djup som gör att du kan se utifrån ett vidvinkelperspektiv. Du får alltså en tydligare överblick i spegeln än med ditt egna öga, vilket ger dig bättre kontroll i olika situationer och utifrån din kontroll kan du sedan välja hur du ska agera.

Säkerhetsspegeln är fantastisk och du kan sätta upp den till exempel där synfältet är begränsat. Oftast finns denna produkt i utomhusmiljö, vid vägar där föraren inte har full så bra sikt som önskas och behövs. Säkerhetsspegeln kan också användas för inomhusbruk i utrymmen där uppsikten kan vara begränsad, till exempel på ett lagerutrymme, i en affär eller liknande.

Sedan finns det såklart många andra säkerhetsåtgärder som kan vara en nödvändig investering, mycket fler smarta produkter och lösningar på dina vardagliga problem finns på hemsidan, där du kan kika på utbudet och simpelt hitta massa olika produkter via kategorierna. Det finns massor att gå igenom och du kanske till och med hittar saker du inte ens visste att du behövde.

På tal om säkerhet så finns det också många prylar för att säkerställa en trygg arbetsmiljö med produkter, som bör finnas på varje arbetsplats ifall en olycka skulle inträffa. Det finns flera olika första-hjälpen set som är det är otroligt viktigt att de finns till hands. Man vet ju själv hur jobbigt det är om man skurit sig hemma och plåstren är slut. Hellre för mycket än för lite.

Skyltar och dekaler

skyltar_avlang

Här hittar du alla skyltar du behöver och kanske även några du inte visste att du behöver. Vi har Sveriges största utbud!

Adress och kontaktuppgifter

Wedavägen 1, 15242 Södertälje

Telefon: 08-550 374 00
Fax: 08-550 682 60
Mail: order@elpa.nu

Öppettider:
Måndag-fredag 08.00-17.00
Lördag-söndag stängt