Skylt kör sakta lekande barn

Barn är något fantastiskt, i villaområden leker alla barn tillsammans och det blir en slags gemenskap. De växer upp tillsammans från barnsben och kanske fortsätter de umgås när de blir tonåringar. För att förenkla och inte begränsa deras lekande med grannen så är det enkelt med en skylt kör sakta lekande barn. Den varna förarna att barn kan förekomma och att de bör köra extra försiktigt och hela tiden vara uppmärksam på vägen.

Detta gör att du som vårdnadshavare och förälder kan behålla lugnet och låta barnen leka och delta i gemenskapen med de andra barnen. Denna skylten är en utav de populäraste och man kan se den i de flesta villaområden som är åtråvärda för barnfamiljer. Det är ju inte så konstigt då man självklart gör allt för sina barn i förebyggande syfte. Istället för att kanske sen behöva leva med dåligt samvete om olyckan skulle vara framme, fast man skulle kunnat förhindra det.

Denna skylt är ett exemplariskt exempel på hur viktigt det är att följa skyltarna och dess budskap. Det är mycket viktigt att den är placerad på en plats där föraren har god uppsikt och där det är minimal chans att man på något sätt skulle kunna missa den. Det kan också vara nödvändigt med flera skyltar om föraren kan komma från flera olika håll. För att säkerställa så att alla ser vad det är som gäller.

Detta ger ditt barn en trygg och säker uppväxt där olycksrisken är obefintlig, det gäller att investera i produkter som ger ditt barn denna sorts säkerhet. Detta gör också att ditt barn kan leka riskfritt med sina grannar och vänner.

Skylten är en nödvändig investering som inte alls är särskilt dyr, med grannsamverkan blir det inte heller alls mycket pengar per hushåll. Så dela på summan och dela på skylten!

Skyltar och dekaler

skyltar_avlang

Här hittar du alla skyltar du behöver och kanske även några du inte visste att du behöver. Vi har Sveriges största utbud!

Adress och kontaktuppgifter

Wedavägen 1, 15242 Södertälje

Telefon: 08-550 374 00
Fax: 08-550 682 60
Mail: order@elpa.nu

Öppettider:
Måndag-fredag 08.00-17.00
Lördag-söndag stängt