Varningsskyltar lekande barn

Visst är barn helt fantastiska att ha i sitt liv. I åtråvärda villaområden för barnfamiljer, är det mycket vanligt att du ofta ser skyltar som varningsskyltar lekande barn. Detta är en varning till bilförarna att ha extra uppsikt och att köra försiktigare, för att det finns risk att det kommer ett barn springandes, eller kanske flera barn som spelar fotboll, plockar blommor, hoppar hopprep och mycket annat.

Så får man en trygg och säker miljö

Att sätta upp dessa skyltar gör att föräldrarna och vårdnadshavarna kan vara lugna och veta att barnen tryggt och säkert kan leka utomhus och delta i gemenskapen tillsammans med de andra barnen i villaområdet. Skyltarna är bland det populäraste för detta ändamål och man ser dem otroligt ofta i villaområden där majoriteten av familjer med barn bor. Det är givetvis inte konstigt då man såklart gör allt för att sina barn ska befinna sig i en säker miljö, utan att det ska komma någon och vrålåka med sin bil utanför. Det är en av anledningarna varför man oftast väljer en familjevänlig gata att bosätta sig vid för att få lugn och ro.

Varningsskyltar lekande barn

Varningsskyltar framför ett viktigt budskap och då är det särskilt viktigt att de är placerade på en plats där föraren har mycket bra uppsikt och inte kan missa skylten överhuvudtaget. Nödvändigtvis kan det vara värt att ha flera skyltar för att vara på den säkra sidan.

Skyltarna gör att ditt barn kan ha en trygg och säker uppväxt, det är viktigt att köpa produkter som ger ditt barn denna form av säkerhet så att barnet kan leka helt riskfritt i villaområdet. Detta är därför en väldigt bra investering för alla som bor i villaområden och det är absolut ingen dyr investering. Diskutera detta i grannskapet och dela upp kostnaden så att varje hushåll betalar lite var, så att ni får en trygg och bra grannsamverkan. Skyltar är viktiga och dessa kan rädda liv!

Skyltar och dekaler

skyltar_avlang

Här hittar du alla skyltar du behöver och kanske även några du inte visste att du behöver. Vi har Sveriges största utbud!

Adress och kontaktuppgifter

Wedavägen 1, 15242 Södertälje

Telefon: 08-550 374 00
Fax: 08-550 682 60
Mail: order@elpa.nu

Öppettider:
Måndag-fredag 08.00-17.00
Lördag-söndag stängt